Home Recepten Varkenshaas uit de oven met pesto en Jopen Koyt

Varkenshaas uit de oven met pesto en Jopen Koyt

Ingrediënten

  • 4 varkenshaasjes
  • pesto: 35 gr pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook
  • zout
  • 1½ bosje basilicum
  • 30 gr pecorino, geraspt
  • 30 gr parmezaan, geraspt
  • 0,5 dl olijfolie
  • 1 dl Jopen Koyt

Bereidingswijze

Maal de pijnboompitten en knoflook in de keukenmachine, voeg zout en olijfolie toe en als laatste de basilicum. Doe alles in een kom en meng met een spatel het bier en de kaas erdoor.

Gebruik een beetje pesto om de varkenshaasjes mee in te smeren. Bewaar de rest in de koeling.

Grill de varkenshaas op 200 graden Celsius p/m 12 minuten (zacht rosé).

Serveren

Serveren met de overgebleven Jopen Koytpesto. Een frisse salade en verse pasta zijn hier heerlijk bij.