Suiker, tonic en blanke stroop koken tot 121 graden Celsius.
Eiwit in de keukenmachine stijfkloppen.
De ontstane siroop van suiker, tonic en blankestroop langzaam aan het eiwit toevoegen.
Gelatine weken in koud water.
Klein gedeelte 0,1 dl van de Gospel Gin verwarmen tot 80 graden Celsius daar de gelatine in oplossen. Als deze is opgelost de resterende Gospel Gin toevoegen.
Gelatine-Gin mengsel toevoegen aan de eiwitmassa.
En deze laten kloppen tot hij koud is.
Bakplaat bestuiven met poedersuiker. De koud geklopte marshmallow d.m.v. een spuitzak met glad-breed spuitmondje in banen op de bakplaat spuiten. En vervolgens nogmaals met poedersuiker bestuiven.
Deze voor minimaal 1 uur oplaten stijven in de koelkast.
Bereidingswijze
Suiker, tonic en blanke stroop koken tot 121 graden Celsius.
Eiwit in de keukenmachine stijfkloppen.
De ontstane siroop van suiker, tonic en blankestroop langzaam aan het eiwit toevoegen.
Gelatine weken in koud water.
Klein gedeelte 0,1 dl van de Gospel Gin verwarmen tot 80 graden Celsius daar de gelatine in oplossen. Als deze is opgelost de resterende Gospel Gin toevoegen.
Gelatine-Gin mengsel toevoegen aan de eiwitmassa.
En deze laten kloppen tot hij koud is.
Bakplaat bestuiven met poedersuiker. De koud geklopte marshmallow d.m.v. een spuitzak met glad-breed spuitmondje in banen op de bakplaat spuiten. En vervolgens nogmaals met poedersuiker bestuiven.
Deze voor minimaal 1 uur oplaten stijven in de koelkast.