Beschuit met dadelpuree, roomkaas, amandelen en Jopen Extra Stout

Beschuit met dadelpuree, roomkaas, amandelen en Jopen Extra Stout

Ingrediënten

  • 12 ontpitte dadels
  • 125 gram roomkaas
  • 125 gram mascarpone
  • 8 (volkoren) beschuiten
  • 2,5 dl Jopen Extra Stout
  • 4 eetlepels verkruimelde, ontvelde amandelen

Bereidingswijze

De ontpitte dadels in stukjes snijden en in een mengkom in het bier gedurende 3 uur wellen.

Na het wellen in een koekenpan met de rest van het bier gedurende 5 minuten op een lage hittebron verwarmen. In de koekenpan laten afkoelen. In een mengkom doen en met een staafmixer of in een blender fijn pureren.

In een mengkom de roomkaas met de mascarpone mengen.

Serveren

Beschuiten met dit mengsel bestrijken en de dadelpuree erover verdelen. Met verkruimelde, ontvelde amandelen garneren. Naar smaak een proefglaasje (15 cl ) of glas Jopen Extra Stout erbij serveren.

 

Je moet 18 jaar oud zijn om deze website te bezoeken.

Bevestig je leeftijd

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -

nix18
Je browser is verouderd!

Update je browser om deze website goed te kunnen bekijken.Update mijn browser

Sluit