HomeBeschuit met dadelpuree, roomkaas, amandelen en Jopen Extra Stout
Beschuit met dadelpuree, roomkaas, amandelen en Jopen Extra Stout
Ingrediënten
12 ontpitte dadels
125 gram roomkaas
125 gram mascarpone
8 (volkoren) beschuiten
2,5 dl Jopen Extra Stout
4 eetlepels verkruimelde, ontvelde amandelen
Bereidingswijze
De ontpitte dadels in stukjes snijden en in een mengkom in het bier gedurende 3 uur wellen.
Na het wellen in een koekenpan met de rest van het bier gedurende 5 minuten op een lage hittebron verwarmen. In de koekenpan laten afkoelen. In een mengkom doen en met een staafmixer of in een blender fijn pureren.
In een mengkom de roomkaas met de mascarpone mengen.
Serveren
Beschuiten met dit mengsel bestrijken en de dadelpuree erover verdelen. Met verkruimelde, ontvelde amandelen garneren. Naar smaak een proefglaasje (15 cl ) of glas Jopen Extra Stout erbij serveren.
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte van onze nieuwste bieren, webshopacties, nieuws & events.