Home Recepten

Recepten

Franse suikertaart met Jopen Adriaan Wit

Runderstoof en champignons met Jopen Extra Stout

Gospel gin-tonic marshmallow

Appel-Koyt stroop

Bieramisu

Kalfswang in rommelkruid

Jopen Koyt suikerbrood

Hertenvlees met spitskool, appel en Jopen Ongelovige Thomas

Aardappelblini’s met gerookte zalm en crème fraiche geserveerd met Jopen 4-granen Bokbier

Chocolade Nemesis met vanille-ijs en Jopen Leibier (Imperial Russian Stout)

Tartaartjes met een saus van selderij, spekjes en Jopen Jacobus Rye Pale Ale

Stoofpotje van konijn met pruimen, geserveerd met Jopen Mashing Pumpkin

Ossenworst, pompoencrème, volkorenbrood en Jopen Notenbock Kastanje

Eendenboutjes met sjalotten- en vijgensaus en Jopen Johannieter

Gebakken mosselen met Thaise curry, lente-ui en Jopen Gerstebier

Pompoensoep met gehaktballetjes en Jopen 4-granen Bok

Salade van wildzwijnham, gemengde champignons, zilveruitjes en Jopen Johannieter

Lamsfilet met fluitbonen, pompoen, lente-ui en Jopen Lentebier

Pasta met zalmfilet, preiringetjes en Jopen Trinitas Tripel

Banaan met chocola, hazelnoten en Jopen Extra Stout

Courgetterolletjes met rundergehakt en Jopen Bokbier

Beschuit met dadelpuree, roomkaas, amandelen en Jopen Extra Stout

Bacon met knolselderijpompoensaus en Jopen Hoppenbier

Salade van eend, appel en Jopen 4-granen Bokbier

Kaasfondue met Beemster en Jopen Koyt

Abrikozen-hazelnoottaart met Jopen Winterbier

Jopen Stout met Waddengoud

Gegratineerde oester

Club sandwich met gerookte oester

Romige zuurkool met appel, gekonfijte eendenboutjes en JubelJoop

Kalkoenrolletjes met Jopen Bokbier

Ovenschotel met haas, savooiekool en Jopen Winterbier

Varkensfiletrollade met pruimen, gorgonzola en Jopen 4-granen Bokbier

Braadworstjes in Jopen Koyt

Cake met hazelnoten, dadels en Jopen Koyt

Zalm uit de oven met Adriaansaus

Varkenshaas uit de oven met pesto en Jopen Koyt

Jopen Adriaan kaasfondue

Lamsstoofpot met Jopen 4-granen Bokbier

Lamsboutje met Jopen Hoppentijmsaus

Procureur met koude pittige Hoppenbiersaus

Pompoensoep met kokos en Adriaan

Visballetjes met mosterdsaus en Jopen Hoppenbier

Mosselen in Jopen Koyt met saffraanmayonaise

Crepes met Koyt chocolademousse en Adriaan rode vruchten coulis

Jopen Koyt Kaasfondue In ’t Goede Uur Style