Konings Trifle
Ceviche van Makreel of Zeebaars met Brut Uiteinde
Pastinaaksoep met Dukkah bij Witte Kerst
Salade geitenkaas met biet bij Livin’ La Vida LoCARB
Sticky fingers bij Meesterstuk 2021
Borsjt van Bieten perfect bij Sterrenstof
Franse suikertaart met Jopen Adriaan Wit
Runderstoof en champignons met Jopen Extra Stout
Gospel gin-tonic marshmallow
Appel-Koyt stroop
Bieramisu
Kalfswang in rommelkruid
Jopen Koyt suikerbrood
Hertenvlees met spitskool, appel en Jopen Ongelovige Thomas
Aardappelblini’s met gerookte zalm en crème fraiche geserveerd met Jopen 4-granen Bokbier
Chocolade Nemesis met vanille-ijs en Jopen Leibier (Imperial Russian Stout)
Tartaartjes met een saus van selderij, spekjes en Jopen Jacobus Rye Pale Ale
Stoofpotje van konijn met pruimen, geserveerd met Jopen Mashing Pumpkin
Ossenworst, pompoencrème, volkorenbrood en Jopen Notenbock Kastanje
Eendenboutjes met sjalotten- en vijgensaus en Jopen Johannieter
Gebakken mosselen met Thaise curry, lente-ui en Jopen Gerstebier
Pompoensoep met gehaktballetjes en Jopen 4-granen Bok
Salade van wildzwijnham, gemengde champignons, zilveruitjes en Jopen Johannieter
Lamsfilet met fluitbonen, pompoen, lente-ui en Jopen Lentebier
Pasta met zalmfilet, preiringetjes en Jopen Trinitas Tripel
Banaan met chocola, hazelnoten en Jopen Extra Stout
Courgetterolletjes met rundergehakt en Jopen Bokbier
Beschuit met dadelpuree, roomkaas, amandelen en Jopen Extra Stout
Bacon met knolselderijpompoensaus en Jopen Hoppenbier
Salade van eend, appel en Jopen 4-granen Bokbier
Kaasfondue met Beemster en Jopen Koyt
Abrikozen-hazelnoottaart met Jopen Winterbier
Jopen Stout met Waddengoud
Gegratineerde oester
Club sandwich met gerookte oester
Romige zuurkool met appel, gekonfijte eendenboutjes en JubelJoop
Kalkoenrolletjes met Jopen Bokbier
Ovenschotel met haas, savooiekool en Jopen Winterbier
Varkensfiletrollade met pruimen, gorgonzola en Jopen 4-granen Bokbier
Braadworstjes in Jopen Koyt
Cake met hazelnoten, dadels en Jopen Koyt
Zalm uit de oven met Adriaansaus
Varkenshaas uit de oven met pesto en Jopen Koyt
Jopen Adriaan kaasfondue
Lamsstoofpot met Jopen 4-granen Bokbier
Lamsboutje met Jopen Hoppentijmsaus
Procureur met koude pittige Hoppenbiersaus
Pompoensoep met kokos en Adriaan
Visballetjes met mosterdsaus en Jopen Hoppenbier
Mosselen in Jopen Koyt met saffraanmayonaise
Crepes met Koyt chocolademousse en Adriaan rode vruchten coulis
Jopen Koyt Kaasfondue In ‘t Goede Uur Style