Home Kom langs Jopen Tap Room

Jopen Tap Room

Emrikweg 21, Haarlem

Over Jopen Tap Room

Smaak en innovatie komen samen in het moderne en industriële interieur van de Jopen Tap Room.

Jopen Tap Room is gebouwd in de bovenruimte van onze brouwerij in de Haarlemse Waarderpolder. Als een skybox (wauw!) kijkt de tap room uit op het tweede brouwhuis van Jopen. Hier rolt het Jopenbier vers uit onze ketels en van de band. In deze locatie draait alles om de beleving van craft en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Boek een brewery tour

*Door de huidige maatregelen die door het rivm afgekondigd zijn, moeten wij helaas onze deuren als horecaonderneming voorlopig sluiten. Het is nog onduidelijk wanneer we onze deuren weer kunnen openen. Dit geldt voor zowel de Jopenkerk als de Jopen Tap Room wat betekend dat de rondleidingen tijdens deze lock-down niet gegeven kunnen worden.

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopenbier? Wij geven interessante rondleidingen door de brouwerij van Jopen. De tour leidt langs alle facetten van het brouwproces van Jopen zoals het brouwhuis, het tankpark en de innovatieve bottellijn. Neem daarna plaats in de Jopen Tap Room en geniet van een glas Jopenbier of een tasting

Reserveer hier je rondleiding en Tasting Klik hier

 

Meetings & events

Jopen Tap Room is ook beschikbaar buiten de reguliere openingstijden. Of het nu gaat om een vergadering, seminar, brainstormsessie of een gezellige borrel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem gerust contact op met ons evenemententeam.

Contact

Jopen Tap Room
Emrikweg 21
2031 BT Haarlem
023-533 4114

Let op: Jopen Tap Room is niet rolstoel toegankelijk.

www.jopentaproom.nl
haarlem@jopentaproom.nl

Check de website voor meer informatie.