Jopen Lentebier (Frühlingsbier)Bier van de maand

Jopen Lentebier (Frühlingsbier)

Der Geschmack des Frühlings

Leicht süßes Frühlingsbier, 7%

Wenn der Frühling im Anzug ist, wird es Zeit für ein Jopen Lentebier. Ein übergäriges Blondes mit einer großen Portion amerikanischem Hopfen und Koriandersamen. Diese Zutaten verleihen dem Bier eine starke, fruchtige Herbheit. Eine äußerst wohlschmeckende Kombination. Nicht zu verwechseln mit Maibockbieren, die untergärig und meist klebrig, malzig-süß sind. Mit Jopens Lentebier wird der Frühling noch schöner!

Entdecken Jopen Lentebier (Frühlingsbier) Bekijk alle bieren

Crafting Divine Beer

Craft bierbrouwerij Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. De kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in hemelse craft bieren. In de Jopenkerk Haarlem, het Jopen Proeflokaal Waarderpolder en de Jopenkerk Hoofddorp staat beleving centraal. Inmiddels vinden de divine beers nationaal en internationaal hun weg naar liefhebbers.

Lees meer over Jopen >

Boek een rondleiding in de brouwerij van Jopen

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopen? Iedere zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder. De tour leidt langs alle facetten van het brouwproces van Jopen zoals het brouwhuis, het tankpark en de innovatieve bottellijn.

Voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Boek nu een rondleiding ›

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Webshop Promo afbeelding

Jopenwebshop

Trakteer jezelf of verras een ander met een cadeau van Jopen. Van bieren tot t-shirts, we bezorgen het bij je thuis. Of haal gratis af in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Ga nu naar de webshop >

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit