Jopen Malle BabbeBier van de maand

Jopen Malle Babbe

Bier für den großen Genuss

Das andere Weizenbier, 5,5%

Was gibt es Besseres, als an einem sonnigen Tag ein kühles Weizenbier zu trinken? Das bernsteinfarbene Jopen Malle Babbe ist ein frisches Weizenbier mit Bananen-Aromen. Unter Zugabe von Saphir-Hopfen im Whirlpool erhält das Bier seinen besonders fruchtigen Zitrus-Akzent. Der Name dieses sommerlichen Biers stammt von einem Gemälde von Frans Hals, auf dem eine Dame abgebildet ist, die gerne Bier trinkt. Rob de Nijs schrieb später auch ein Lied über Malle Babbe, die ‚leichte Dame aus Haarlem‘: ‚Malle Babbe ist blond, Malle Babbe ist rund und immer zu einem Spaß aufgelegt.‘ Schmeckt nach mehr.

Entdecken Jopen Malle Babbe Bekijk alle bieren

Crafting Divine Beer

Craft bierbrouwerij Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. De kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in hemelse craft bieren. In de Jopenkerk Haarlem, het Jopen Proeflokaal Waarderpolder en de Jopenkerk Hoofddorp staat beleving centraal. Inmiddels vinden de divine beers nationaal en internationaal hun weg naar liefhebbers.

Lees meer over Jopen >

Boek een rondleiding in de brouwerij van Jopen

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopen? Iedere zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder. De tour leidt langs alle facetten van het brouwproces van Jopen zoals het brouwhuis, het tankpark en de innovatieve bottellijn.

Voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Boek nu een rondleiding ›

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Haalbaarheidsonderzoek

Jopen combineert vakmanschap met innovatie. In 2017 heeft Jopen een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd. Dit heeft nuttige informatie opgeleverd voor het juist meten van troebeling en voor het productieproces van bestaande en nieuwe bieren. Dit onderzoek werd mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland en het Ministerie van Economische Zaken.

Webshop Promo afbeelding

Jopenwebshop

Trakteer jezelf of verras een ander met een cadeau van Jopen. Van bieren tot t-shirts, we bezorgen het bij je thuis. Of haal gratis af in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Ga nu naar de webshop >

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit