Zelfstandig werkend kok

 

Ter versterking van ons team in de Jopenkerk Haarlem zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende kok. Heb je culinaire ideeën en kan je ook niet wachten om weer aan de slag te gaan? Lees dan verder.

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een keuken waar de kwaliteit van de gerechten op nummer 1 staat. Je zorgt voor de juiste bereiding en opmaak van onze gerechten volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen, werkwijze en recepturen. De keuken van Jopenkerk Haarlem bevindt zich aan de bovenkant van het middensegment. Bij ons in de keuken wordt alles zelf gemaakt en voorbereid en hier zijn we meer dan trots op. Verder bevat onze keuken drie belangrijke thema’s:

  • Koken met Nederlandse ingrediënten;
  • Koken met ingrediënten van het seizoen;
  • Combinatie met bier (deels in het gerecht en door bier-spijs combinaties op de menukaart).

Als zelfstandig werkend kok rapporteer je aan de chefkok en sous-chef.

 

Profiel:

  • Je hebt aantoonbare ervaring als zelfstandig werkend kok;
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar;
  • Je bent culinair creatief en leergierig;
  • Je woont in Haarlem of omgeving;
  • Natuurlijk heb je een hands-on mentaliteit, ben je flexibel en een echte teamplayer;
  • Verder ben je iemand die graag verantwoording op zich neemt;
  • Affiniteit met Craft Beer is een pré.


Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 38 uur per week;
  • Het werken met kwalitatief hoogwaardige producten in een zeer professioneel uitgeruste keuken;
  • Een super mooie werkplek in het centrum van Haarlem met enthousiaste collega’s;
  • Een maandsalaris tussen € 1.945,- tot € 2.000,- volgens horeca CAO;
  • Een zelfstandige functie in een levendige plek binnen Jopen;
  • Personeelskorting op onze prachtige bieren!

Over Jopen

’Beat boring’, dát is ons motto. Alles wat uit onze ketel komt is daarom lekker onverwacht en niet normaal lekker.

Jopen by Name. Open by Nature.

We brouwen bij Jopen met een Open vizier en vanuit een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar the new & the next. Geen idee, smaak, aroma, ingrediënt of brouwmethode is te gek om te proberen. When others say why, we say why not? Van een heerlijke hoppige IPA tot een onorthodoxe Caramel Seasalt Brownie Stout. En alles daar tussenin.

Onze bieren worden geroemd om hun kwaliteit en vallen regelmatig, zowel nationaal als internationaal, in de prijzen. Naast de Jopenkerk hebben we sinds 2015 ook een tweede super moderne brouwerij in de Waarderpolder van Haarlem. Zo kunnen we aan de steeds groter wordende vraag voldoen. Met deze uitbreiding is Jopen helemaal klaar voor de toekomst.

Everyone has a craft side. (J)Open Up.

We geloven bij Jopen niet in een one-size-fits-all. We ademen variatie en geloven dat iedereen nieuwsgierigheid in zich heeft. Daarom dagen we de consument continue uit om moderne en verrassende smaken te ontdekken en iets nieuws te proberen. Wie je ook bent, ‘there is an exceptional Jopen craft beer out there with your name on it’. Je hoeft je er alleen maar een beetje voor open te stellen.

Wat je verder precies van ons kan verwachten? Voor het antwoord op die vraag quoten we graag David Bowie: ‘I don’t know where I’m going from here, but I promise it won’t be boring.’

 

Solliciteren

Gaat jouw bier-enthousiaste hart sneller kloppen van deze functie als Zelfstandig werkend kok. Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@jopenbier.nl o.v.v. Zelfstandig werkend kok

Wie weet proosten we straks op jouw nieuwe functie!

 

Jopen B.V. | Postbus 5557 | 2000 GN Haarlem | 023 210 01 91
www.jopenbier.nl

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste bieren, webshopacties, nieuws & events.

w

Winkelwagen

Winkelwagen is leeg

Subtotaal
€0.00
Belasting
€0.00
Totaal
€0.00
0