Home Werken bij/vacatures Spoelkeuken medewerker

Spoelkeuken medewerker

Wat ga je doen?

De onmisbare schakel in de keuken: de afwasser. Laat die borden en pannen maar doorkomen, want jij kijkt nergens van op. Handen uit de mouwen, muziek aan en gaan!

In deze functie zoeken wij stoere jongens of meiden die ons komen helpen om de spoelkeuken spik en span te houden. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de afwas gedaan wordt, de keuken op orde blijft en zorg je voor elke vaste schoonmaakwerkzaamheden. Jouw inzet is serieus een onmisbare schakel tussen de keuken en het restaurant.


Profiel:

  • je bent minimaal 16 jaar, dit in verband met de werktijden;
  • Je woont in Haarlem of omgeving;
  • je bent vrolijk, hebt oog voor detail, vindt werken in een team leuk en weet van aanpakken;
  • kan minimaal per week 1 dienst van 6 uur werken, je bent flexibel in je werktijden omdat deze ook geregeld ’s avonds en in de weekenden zullen zijn;
  • Je hebt affiniteit met Jopen.

Wij bieden:

  • Een super mooie werkplek in het centrum van Haarlem met jonge enthousiaste collega’s;
  • Salarisindicatie: marktconform volgens horeca CAO – afhankelijk van leeftijd;
  • Een zelfstandige functie in een levendige plek binnen Jopen;
  • Jaarlijks personeelsfeest, die plaats vindt in de zomer.

Over Jopen

’Anything but boring’, dát is ons motto. Alles wat uit onze ketel komt is daarom lekker onverwacht en niet normaal lekker. En mocht je Jopen ergens tegen het lijf lopen, reken dan maar dat we er alles aan doen om elk laatste druppeltje dufheid uit je dag te persen.

We brouwen vol enthousiasme craft bier dat anders is dan normaal. Van een heerlijke hoppige IPA tot onorthodoxe Caramel Seasalt Brownie Stout. Brouwsels die misschien tegen wat heilige huisjes schoppen maar geloof ons: tradities zijn best buigzaam. Zo hebben we een kerk als brouwerij.

Onze bieren worden geroemd om hun kwaliteit en vallen regelmatig, zowel nationaal als internationaal, in de prijzen. Naast de Jopenkerk hebben we sinds 2015 ook een tweede brouwerij in de Waarderpolder van Haarlem. Zo kunnen we aan de steeds groter wordende vraag voldoen. Met deze uitbreiding is Jopen helemaal klaar voor de toekomst.

Wat je verder precies van ons kan verwachten? Voor het antwoord op die vraag quoten we graag David Bowie: ‘I don’t know where I’m going from here, but I promise it won’t be boring.’

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en wil je graag werken als medewerker spoelkeuken? Stuur je CV met motivatiebrief naar vacatures@jopenbier.nl.

Jopen Horeca Exploitatie B.V.
Postbus 5557
2000 GN Haarlem
023-533 4114
www.jopenbier.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.