Procureur met koude pittige Hoppenbiersaus

Procureur met koude pittige Hoppenbiersaus

Ingrediënten

  • 500 á 600 gr procureur (varkenshals) aan 1 stuk
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • 2 tenen knoflook
  • zout
  • 2 dl olijfolie
  • 1 kleine rode peper
  • snufje gemalen komijn
  • 200 gr crème fraiche
  • 75 cl Jopen Hoppenbier
  • kokos

Bereidingswijze

Bind als het nodig is de procureur op, zodat het een mooie vorm krijgt. Wrijf het vlees in met een mengsel van de cayennepeper, zout, knoflook en olijfolie. Schroei de procureur op een niet te hoog vuur aan alle kanten dicht in een braadpan.

Voeg water (of bouillon) vermengd met het Hoppenbier toe tot het vlees ondergedompeld staat. Stoof het vlees gaar tot de kerntemperatuur 65 graden aan geeft (p/m 25 minuten) en laat het vocht afkoelen.

Snijd het pepertje ragfijn. Meng de overige ingrediënten en voeg hierbij zoveel rode peper als naar uw smaak nodig is. Op smaak brengen met peper en zout.

Je moet 18 jaar oud zijn om deze website te bezoeken.

Bevestig je leeftijd

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -

nix18
Je browser is verouderd!

Update je browser om deze website goed te kunnen bekijken.Update mijn browser

Sluit