Kaasfondue met Beemster en Jopen Koyt

Bereidingswijze

Breng het bier aan de bruis (niet erg koken).  Schep nu lepel voor lepel de geraspte kaas erdoor en wacht met de volgende lepel tot de vorige is opgelost. Roer het geheel nog even door en eindig met de maïzena in room opgelost. Breng de fondue op smaak met peper en zout.

Serveren

Erg lekker om erdoor te doen is bleekselderij en als grapje bovenop is gedroogde verkruimelde pancetta (Italiaans spek) uit de oven erg lekker. Pancetta dun gesneden op 175 graden in de oven laten bruinen, op keukenrol uit laten lekken en verkruimelen over de fondue.

In samenwerking met L’amuse in Santpoort

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze nieuwste bieren, webshopacties, nieuws & events.

w

Winkelwagen

Winkelwagen is leeg

Subtotaal
€0.00
Totaal
€0.00
0