Crepes met Koyt chocolademousse en Adriaan rode vruchten coulis
Bereidingswijze
Het geheel mengen en zeven zodat er een glad beslag ontstaat. Er vervolgens 4 grote of 8 kleine dunne pannenkoeken (crêpes) van bakken. Koud wegzetten.
Breng een pan met een bodempje water aan de kook. Zet hierin een andere pan die de bodem net niet raakt. Doe in de 2e pan de chocolade met het bier en verwarm het geheel tot de chocolade gesmolten is. Het mag niet heter worden dan 90 graden. Koel langzaam terug. Sla de slagroom met de suiker bijna stijf. Spatel de lauwe chocolade door de slagroom en zet het in de koelkast.
Kook de vruchten met de suiker tot puree. Laat het afkoelen en vermeng het met het bier. Voeg eventueel naar smaak nog wat poedersuiker, honing of bier toe.
Serveren
Maak mooie bolletjes chocolademousse op de crêpes en gebruik daarbij de coulis als saus.