Onze locaties

JOPENKERK HAARLEM

Jopen heeft de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld. Een voormalig godshuis in het levendige centrum van Haarlem is omgetoverd tot een moderne stadsbrouwerij, grand café en restaurant. Haarlem staat als bierstad weer op de kaart.

Onder het genot van een borrel of diner kunnen bezoekers het brouwproces in de Jopenkerk Haarlem met eigen ogen aanschouwen. De ongedwongen sfeer, het eigentijdse interieur en de uitstekende keuken zorgen ervoor dat iedereen zich snel thuis voelt.

Gedempte Voldersgracht 2, Haarlem
023 – 533 4114

 

JOPENKERK HOOFDDORP

Ontdek bij Jopen een rijke wereld aan smaken! Het merk Jopen is uitgebreid met distillaten. Distilleerderij, grand café en restaurant Jopenkerk Hoofddorp is gevestigd in de oudste kerk van Haarlemmermeer.

In de kerk prijkt een ambachtelijke distilleerderij. Onder het genot van een heerlijke lunch, borrel of diner kunnen bezoekers zien en ervaren hoe het ambacht wordt beoefend. Alle smaken van Jopen komen samen in de Jopenkerk Hoofddorp. Van het ruime assortiment hoogwaardige Jopenbieren tot het ambachtelijk gedistilleerde Gospel.

Hoofdweg 774, Hoofddorp
023 – 557 1142

JOPEN PROEFLOKAAL

In Jopen Proeflokaal Waarderpolder draait alles om beleving. Het eigentijdse café met keuken bevindt zich te midden van de productiehallen van Jopen. Vanuit het Proeflokaal heb je direct zicht op het tweede brouwhuis van Jopen en de volautomatische bottellijn.

Het Jopen Proeflokaal Waarderpolder gunt de bezoeker een uniek kijkje achter de schermen. Een beleving voor alle zintuigen.

Emrikweg 21, Haarlem
023 – 533 4114

Je moet 18 jaar oud zijn om deze website te bezoeken.

Bevestig je leeftijd

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -

nix18
Je browser is verouderd!

Update je browser om deze website goed te kunnen bekijken.Update mijn browser

Sluit