Home Kom langs (J)open Road – bier afhalen direct naast de brouwerij

(J)open Road – bier afhalen direct naast de brouwerij

Alle horecagelegenheden zijn gesloten (snik), maar de dorst naar bier blijft. Zo’n hele week thuiswerken is natuurlijk super vermoeiend. Daarom openen wij iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag tussen 12:00 en 18:00 de (J)open Road.
* Let op: op pakjesavond zijn we tot 16.00 uur geopend. En op eerste en tweede kerstdag zijn we gesloten.

NAAST DE BROUWERIJ
Kom naar onze bier-drive op donderdag, vrijdag en zaterdag bij de Jopen Taproom (direct naast onze brouwerij) om van je virtuele thuisborrel een legendarisch feestje te maken. Check wekelijks ons biermenu online, rijd langs onze brouwerij in de Waarderpolder en wij laden jouw kofferbak vol met bier voor thuis. Trommel je collega’s of vrienden online op en CHEERS! Drive safe

ROUTEBESCHRIJVING
De (J)open Road is voor de Jopen Taproom aan de Emrikweg nummer 21. Dit is direct bij onze brouwerij. Wanneer je op je navigatie naar de Emrikweg 21 navigeert zie je de (J)open Road.

​MENUKAART WEEK 49
Deze week hebben we weer een mooie menukaart samengesteld om af te halen bij de (J)open Road.
Kom vast in de stemming voor de feestdagen met Witte Kerst, winnaar van Goud tijdens de Brussels Beer challenge. Of waan je voor even in het warme Mexico met Meesterstuk 2021 Mexicake.
Verder hebben we weer wat lekkere herfstboxen samengesteld voor deze grauwe dagen.

Daarnaast nog de Weekly Fresh Deal van deze week met daarin: 4x Meesterstuk 2021, 4x Mooie Nel en 4x Let There Be Light.
We zien jullie graag bij de (J)open Road!