Home Kom langs (J)open Road – bier afhalen direct naast de brouwerij

(J)open Road – bier afhalen direct naast de brouwerij

Alle horecagelegenheden zijn gesloten (snik), maar de dorst naar bier blijft. Zo’n hele week thuiswerken is natuurlijk super vermoeiend. Daarom openen wij iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag tussen 12:00 en 18:00 de (J)open Road.

NAAST DE BROUWERIJ
Kom naar onze bier-drive op donderdag, vrijdag en zaterdag bij de Jopen Taproom (direct naast onze brouwerij) om van je virtuele thuisborrel een legendarisch feestje te maken. Check wekelijks ons biermenu online, rijd langs onze brouwerij in de Waarderpolder en wij laden jouw kofferbak vol met bier voor thuis. Trommel je collega’s of vrienden online op en CHEERS! Drive safe

ROUTEBESCHRIJVING
De (J)open Road is voor de Jopen Taproom aan de Emrikweg nummer 21. Dit is direct bij onze brouwerij. Wanneer je op je navigatie naar de Emrikweg 21 navigeert zie je de (J)open Road.

​MENUKAART WEEK 07
Nieuwe road nieuw menu! Deze week weer losse bieren per doos met bijvoorbeeld Cherrysh the Love, een heerlijke cherry porter van 5,5%! Of wat dacht je van Thrice as Nice een heerlijke romige Triple New England IPA zonder bittertje, of ga je voor een juicy Blurred Lines? Maar ook samengestelde pakketten met de Weekly Fresh Deal van deze week. Verder ook de Helping Hand bieren! Dus scheur naar de Jopen Road en support de lokale horeca!

We zien jullie graag bij de (J)open Road!