Jopen Doubting ThomasBier van de maand

Jopen Doubting Thomas

Il faut le boire pour le croire

Une Quadruple enrichie de houblon américain, 10%

Jopen Doubting Thomas (Ongelovige Thomas) est notre interprétation d’une Quadruple. Une bière prononcée, au goût principalement malté. Le houblon américain lui confère son caractère fruité. Cette bière tient son nom de l’apôtre Thomas l’Incrédule, qui ne croyait pas que Jésus était ressuscité. Son anniversaire est fêté le 21 décembre, au premier jour de l’hiver. Cette bière brune rouge bière est véritablement réchauffante. Un palais riche et surprenant, délicieux auprès d’un feu de bois. Que vous ne le croyiez ou pas, voici un vrai poids lourd.

Découvrir Jopen Doubting Thomas Bekijk alle bieren

Crafting Divine Beer

Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. Het biermerk heeft met de opening van de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant) Haarlem weer terug op de kaart gezet als bruisende brouwersstad. Jopen stelt hoge eisen aan kwaliteit en creëert originele craft bieren, daarbij gebruikmakend van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste ingrediënten.

Inmiddels is Jopen drie vestigingen rijker. In de Jopenkerk Haarlem, het Jopen Proeflokaal Waarderpolder en de Jopenkerk Hoofddorp staat beleving en liefde voor craft beer en distillaten centraal.

Jopen is klaar voor de toekomst. De divine beers van Jopen vinden zowel nationaal als internationaal hun weg naar liefhebbers. Jopen, van lokaal craft bier naar craft bier van wereldformaat.

Lees ons verhaal ›

Historie

historie

Het verhaal begint in de veertiende eeuw als Haarlem uitgroeit tot een van de belangrijkste brouwerssteden van Nederland. Brouwerijen draaien op volle toeren en het gerstenat wordt in ‘Jopen’ (vaten van 112 liter) over het Spaarne vervoerd.

Lees onze historie ›

Rondleiding brouwerij

Rondleiding brouwerij

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopenbier? Elke zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder en voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Reserveer ›

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Jopen basic tshirt

Jopen webshop

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Naar de webshop

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit