Jopen Doubting ThomasBier van de maand

Jopen Doubting Thomas

Il faut le boire pour le croire

Une Quadruple enrichie de houblon américain, 10%

Jopen Doubting Thomas (Ongelovige Thomas) est notre interprétation d’une Quadruple. Une bière prononcée, au goût principalement malté. Le houblon américain lui confère son caractère fruité. Cette bière tient son nom de l’apôtre Thomas l’Incrédule, qui ne croyait pas que Jésus était ressuscité. Son anniversaire est fêté le 21 décembre, au premier jour de l’hiver. Cette bière brune rouge bière est véritablement réchauffante. Un palais riche et surprenant, délicieux auprès d’un feu de bois. Que vous ne le croyiez ou pas, voici un vrai poids lourd.

Découvrir Jopen Doubting Thomas Bekijk alle bieren

Haarlem Beer Festival

Haarlem Beer Festival Proef (winterse) craft bieren op het Haarlem Beer Festival | Winter Edition. Dit festival vindt plaats naast de Jopenkerk Haarlem. De startpakketten zijn uitsluitend online in de voorverkoop verkrijgbaar.

Omdat we de grootste bierliefhebbers de gelegenheid willen geven om de meest bijzondere winterbieren als eerste te proeven, zijn we van 13.00 tot 14.30 uur exclusief geopend voor de bezoeker die online een startpakket hebben gekocht.
Wees er snel bij!

Koop hier je startpakket ›

Boek een rondleiding!

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopen? Iedere zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder. De tour leidt langs alle facetten van het brouwproces van Jopen zoals het brouwhuis, het tankpark en de innovatieve bottellijn.

Voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Boek nu een rondleiding ›

Crafting Divine Beer

Craft bierbrouwerij Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. De kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in hemelse craft bieren. In de Jopenkerk Haarlem en het Jopen Proeflokaal Waarderpolder staat beleving centraal.

Inmiddels vinden de divine beers nationaal en internationaal hun weg naar liefhebbers.

Lees meer over Jopen >

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Haalbaarheidsonderzoek

Jopen combineert vakmanschap met innovatie. In 2017 heeft Jopen een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd. Dit heeft nuttige informatie opgeleverd voor het juist meten van troebeling en voor het productieproces van bestaande en nieuwe bieren. Dit onderzoek werd mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland en het Ministerie van Economische Zaken.

Webshop Promo afbeelding

Jopenwebshop

Trakteer jezelf of verras een ander met een cadeau van Jopen. Van bieren tot t-shirts, we bezorgen het bij je thuis. Of haal gratis af in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Ga nu naar de webshop >

You must be 18 years old to visit this site.

Confirme ton age

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit