Jopen LentebierBier van de maand

Jopen Lentebier

El sabor de la primavera

Cerveza de primavera ligeramente dulce, 7%

Cuando la primavera hace su entrada, llega la hora de la cerveza Jopen Lentebier. Una rubia de elevada fermentación con una amplia dotación de lúpulo americano y un buen puñado de semilla de cilantro. Estos ingredientes dotan a la cerveza un fuerte amargor afrutado. Un cruce delicioso. No se trata de una cerveza Meibok, pues las Meibok son de baja fermentación y por lo general con un meloso dulce sabor

Descubrir Jopen Lentebier Bekijk alle bieren

Ons verhaal

historie Het verhaal begint in de veertiende eeuw als Haarlem uitgroeit tot een van de belangrijkste brouwerssteden van Nederland. Brouwerijen draaien op volle toeren en het gerstenat wordt in ‘Jopen’ (vaten van 112 liter) over het Spaarne vervoerd. Lees meer ›

Rondleiding brouwerij

Rondleiding brouwerij

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopenbier? Elke zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder en voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Reserveer ›

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Jopen basic tshirt

Jopen webshop

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Naar de webshop

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit