Jopen Doubting ThomasBier van de maand

Jopen Doubting Thomas

Probarla para creerla

Cuando introduces el lúpulo Americano en una Quadrupel, 10%

La Jopen Doubting Thomas (Tomás Incrédulo) es nuestra interpretación de una cerveza Quadrupel. Una cerveza pronunciada con sabores completos de malta principalmente. El lúpulo Americano le dota de un carácter afrutado. La cerveza lleva el nombre del apóstol Tomas que no se creía que Jesús había resucitado. Se celebra su día de Santo el 21 de diciembre que anuncia el comienzo del invierno. Esta cerveza de color castaño posee un verdadero efecto calentador. De un sabor rico y sorprendente, resulta ideal para catarla junto a la lumbre del hogar. Lo creas o no, se trata de un peso pesado.

Descubrir Jopen Doubting Thomas Bekijk alle bieren

Boek een rondleiding!

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopen? Iedere zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder. De tour leidt langs alle facetten van het brouwproces van Jopen zoals het brouwhuis, het tankpark en de innovatieve bottellijn.

Voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Boek nu een rondleiding ›

Crafting Divine Beer

Craft bierbrouwerij Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. De kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in hemelse craft bieren. In de Jopenkerk Haarlem en het Jopen Proeflokaal Waarderpolder staat beleving centraal.

Inmiddels vinden de divine beers nationaal en internationaal hun weg naar liefhebbers.

Lees meer over Jopen >

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Haalbaarheidsonderzoek

Jopen combineert vakmanschap met innovatie. In 2017 heeft Jopen een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd. Dit heeft nuttige informatie opgeleverd voor het juist meten van troebeling en voor het productieproces van bestaande en nieuwe bieren. Dit onderzoek werd mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland en het Ministerie van Economische Zaken.

Webshop Promo afbeelding

Jopenwebshop

Trakteer jezelf of verras een ander met een cadeau van Jopen. Van bieren tot t-shirts, we bezorgen het bij je thuis. Of haal gratis af in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Ga nu naar de webshop >

You must be 18 years old to visit this site.

Confirma tu edad

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit