Jopen KoytBier van de maand

Jopen Koyt

Vigorosa combinación de especias

Cerveza robusta a base de gruit, 8,5%

La Jopen Koyt  se elabora con gruit, una combinación medieval de hierbas en la que el Mirto de Brabante, recogido de modo ceremonial, resulta determinante. Según el mito, el Mirto de Brabante puede tener un efecto alucinógeno. Para eludirlo es preciso que sea recolectado por brujas desnudas en las noches de luna llena. Posee un sabor sazonado suave y muy complejo. Esta cerveza de color rojo amarronado es una réplica de la cerveza de la ciudad de Haarlem y se elabora según la Marca Selecta del Municipio (una receta establecida por el ayuntamiento) que data de 1407. Peligrosamente deliciosa.

Descubrir Jopen Koyt Bekijk alle bieren

Crafting Divine Beer

Craft bierbrouwerij Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. De kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in hemelse craft bieren. In de Jopenkerk Haarlem, het Jopen Proeflokaal Waarderpolder en de Jopenkerk Hoofddorp staat beleving centraal. Inmiddels vinden de divine beers nationaal en internationaal hun weg naar liefhebbers.

Lees meer over Jopen >

Boek een rondleiding in de brouwerij van Jopen

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopen? Iedere zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder. De tour leidt langs alle facetten van het brouwproces van Jopen zoals het brouwhuis, het tankpark en de innovatieve bottellijn.

Voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Boek nu een rondleiding ›

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Haalbaarheidsonderzoek

Jopen combineert vakmanschap met innovatie. In 2017 heeft Jopen een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd. Dit heeft nuttige informatie opgeleverd voor het juist meten van troebeling en voor het productieproces van bestaande en nieuwe bieren. Dit onderzoek werd mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland en het Ministerie van Economische Zaken.

Webshop Promo afbeelding

Jopenwebshop

Trakteer jezelf of verras een ander met een cadeau van Jopen. Van bieren tot t-shirts, we bezorgen het bij je thuis. Of haal gratis af in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Ga nu naar de webshop >

You must be 18 years old to visit this site.

Confirma tu edad

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit