Jopen Jacobus RPABier van de maand

Jopen Jacobus RPA

Vale un peregrinaje

Una Pale Ale fresca de centeno, 5,5%

La Jopen Jacobus es una Pale Ale de centeno. De color ámbar y amargor afrutado por el uso de tipos de lúpulo americanos. La malta de centeno le dota a esta cerveza de mucho carácter.   La Jopen Jacobus RPA lleva el nombre de la antigua Jacobskerk o Iglesia de Santiago. Jopen comenzó a utilizar esta iglesia como cervecería, grand café y restaurante y la rebautizó con el nombre de Jopenkerk. Esta cerveza se lanzó en el 2011 para celebrar el centenario de la iglesia. Jacobo es el santo protector de los peregrinos. Durante su ruta pernoctaban en hospedajes, que estaban exentos de impuestos siempre y cuando elaboraran la cerveza con centeno. De ahí que la cerveza Jacobus sea una Pale Ale de Centeno. Una cerveza con brío.

Descubrir Jopen Jacobus RPA Bekijk alle bieren

Crafting Divine Beer

Craft bierbrouwerij Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. De kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in hemelse craft bieren. In de Jopenkerk Haarlem, het Jopen Proeflokaal Waarderpolder en de Jopenkerk Hoofddorp staat beleving centraal. Inmiddels vinden de divine beers nationaal en internationaal hun weg naar liefhebbers.

Lees meer over Jopen >

Boek een rondleiding in de brouwerij van Jopen

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopen? Iedere zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder. De tour leidt langs alle facetten van het brouwproces van Jopen zoals het brouwhuis, het tankpark en de innovatieve bottellijn.

Voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Boek nu een rondleiding ›

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Webshop Promo afbeelding

Jopenwebshop

Trakteer jezelf of verras een ander met een cadeau van Jopen. Van bieren tot t-shirts, we bezorgen het bij je thuis. Of haal gratis af in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Ga nu naar de webshop >

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit