Jopen Doubting ThomasBier van de maand

Jopen Doubting Thomas

Probarla para creerla

Cuando introduces el lúpulo Americano en una Quadrupel, 10%

La Jopen Doubting Thomas (Tomás Incrédulo) es nuestra interpretación de una cerveza Quadrupel. Una cerveza pronunciada con sabores completos de malta principalmente. El lúpulo Americano le dota de un carácter afrutado. La cerveza lleva el nombre del apóstol Tomas que no se creía que Jesús había resucitado. Se celebra su día de Santo el 21 de diciembre que anuncia el comienzo del invierno. Esta cerveza de color castaño posee un verdadero efecto calentador. De un sabor rico y sorprendente, resulta ideal para catarla junto a la lumbre del hogar. Lo creas o no, se trata de un peso pesado.

Descubrir Jopen Doubting Thomas Bekijk alle bieren

Crafting Divine Beer

Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. Het biermerk heeft met de opening van de Jopenkerk Haarlem (brouwerij, grand café en restaurant) Haarlem weer terug op de kaart gezet als bruisende brouwersstad. Jopen stelt hoge eisen aan kwaliteit en creëert originele craft bieren, daarbij gebruikmakend van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de beste ingrediënten.

Inmiddels is Jopen drie vestigingen rijker. In de Jopenkerk Haarlem, het Jopen Proeflokaal Waarderpolder en de Jopenkerk Hoofddorp staat beleving en liefde voor craft beer en distillaten centraal.

Jopen is klaar voor de toekomst. De divine beers van Jopen vinden zowel nationaal als internationaal hun weg naar liefhebbers. Jopen, van lokaal craft bier naar craft bier van wereldformaat.

Lees ons verhaal ›

Historie

historie

Het verhaal begint in de veertiende eeuw als Haarlem uitgroeit tot een van de belangrijkste brouwerssteden van Nederland. Brouwerijen draaien op volle toeren en het gerstenat wordt in ‘Jopen’ (vaten van 112 liter) over het Spaarne vervoerd.

Lees onze historie ›

Rondleiding brouwerij

Rondleiding brouwerij

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopenbier? Elke zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder en voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Reserveer ›

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Jopen basic tshirt

Jopen webshop

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Naar de webshop

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit