Jopen Super DuPA!

Jopen Super DuPA!

BREWER'S SPOTLIGHT SEPTEMBER

IPA, 5,5%

Super DuPA! is een IPA met een Nederlandse randje. Voor deze Pale Ale hebben we de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe door elkaar gehusseld. BAM! Dat maakt het een Dutch Pale Ale van Haarlemse bodem. Door de Amerikaanse hop heeft dit bier het hoppige profiel van een moderne IPA. Dit bier is super-duper: fantastisch! Fruit, fruit en nog eens fruit! Denk aan grapefruit, tropische vruchten, meloen, papaya en limoen.

Descubrir Jopen Super DuPA! Bekijk alle bieren
Jopen Non IPA

Jopen Non IPA

Geen zonde...

Non-alcoholic IPA, 0,3%

Smaakvol, fruitig en licht bitter. Deze alcoholarme IPA is gebrouwen met de Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe. Vrij van alle zonden… Ons Nonnetje is een knipoog naar kloosterzusters. Nondeju, wat lekker!

Descubrir Jopen Non IPA Bekijk alle bieren
Jopen Northsea IPA

Jopen Northsea IPA

Sabrosa cerveza de navío

La respuesta holandesa a las IPA, 6,5%

La Jopen Northsea IPA (Mooie Nel) es una IPA con abundante lúpulo americano que la dota de un amargor con notas frutales. En la época de los largos viajes en navío, la IPA tenía altas tasas de lupulación y fermentación para que pudiera consumirse tras el viaje en las colonias. En Holanda también existía una versión propia de la IPA, la llamada ‘cerveza sempiterna de navío’ para las Indias Neerlandesas Orientales. La IPA volvió a Europa gracias a la Revolución Norteamericana de las Cervezas Artesanales. La IPA es el estilo de cerveza más de moda en ese país. La Jopen Mooie Nel lleva el nombre del lago ubicado entre Haarlem y Spaarndam, aunque fuera de los Países Bajos se la conoce como la IPA del Mar del Norte. Para disfrutar a cada sorbo.

Descubrir Jopen Northsea IPA Bekijk alle bieren
Jopen Klaagzang

Jopen Klaagzang

Ons hoor je niet klagen!

Toegankelijk en karaktervol blond bier, 4,5%

Jopen Klaagzang is een toegankelijk, karaktervol blond bier. De smaak is vol moutig met fruittonen zoals citrus, meloen en perzik. Licht kruidig dankzij het korianderzaad. Het is té koud, het is té warm, de buren maken lawaai, er zitten meeuwen op het dak. Er is altijd wel iets te klagen, zeker voor een echte Nederlander. Dit bier is een ode aan de eeuwige klaagzang van de Nederland

Descubrir Jopen Klaagzang Bekijk alle bieren

Boek een rondleiding!

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopen? Iedere zaterdag geven wij een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in de Waarderpolder. De tour leidt langs alle facetten van het brouwproces van Jopen zoals het brouwhuis, het tankpark en de innovatieve bottellijn.

Voor groepen boven de 10 geven we rondleidingen op maat.

Boek nu een rondleiding ›

Crafting Divine Beer

Craft bierbrouwerij Jopen is ontstaan vanuit de gedeelde droom om de Haarlemse brouwtraditie in ere te herstellen. De kennis van het verleden en de mogelijkheden van het heden resulteren in hemelse craft bieren. In de Jopenkerk Haarlem en het Jopen Proeflokaal Waarderpolder staat beleving centraal.

Inmiddels vinden de divine beers nationaal en internationaal hun weg naar liefhebbers.

Lees meer over Jopen >

Ontvang al het Jopennieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van evenementen, nieuwe bieren, recepten en nog veel meer.

Webshop Promo afbeelding

Jopenwebshop

Trakteer jezelf of verras een ander met een cadeau van Jopen. Van bieren tot t-shirts, we bezorgen het bij je thuis. Of haal gratis af in het Jopen Proeflokaal Waarderpolder!

Ga nu naar de webshop >

You must be 18 years old to visit this site.

Confirma tu edad

Sorry, it does not seem that you're old enough

- -

0
Je browser is verouderd!

Update your browser to properly view the website.Update my browser

Sluit