TypeDistillaat uit bier
Alcoholpercentage40%
BasisalcoholGraan
Type DistillaatKenau

Gospel Spirits zag in 2015 het levenslicht. Craft bierbrouwerij Jopen uit Haarlem stond aan de wieg van het gedistilleerde merk. De stap naar de wereld van distillaten belichaamt de onafhankelijke en gedurfde geest van Jopen.

Gospel Kenau

Uit liefde voor het ambacht van brouwen: Gospel Spirits Kenau. De karaktervolle tonen van de Jopenbieren zijn te herleiden in onze eau-de-vie-de-bière.

Smaakbeschrijving

Kenau is een distillaat uit bier. Jenever wordt gestookt uit bier met kruiden of jeneverbes. Whisky rijpt op hout. Kenau rijpt op staal, waardoor zij niet kleurt en geen smaak op neemt van het contact met de hout. Door deze rijping op staal blijft de smaak van de moutsoorten herkenbaar. Een zachte smaak met een licht moutig zoetje. Een neut Kenau in combinatie met een bijpassend glas Jopenbier zorgt voor een unieke en eigentijdse smaakbeleving.

Espresso Kenau Martini

Onze twist aan de klassieker van Dick Bradsell, cocktail revolutionair van de jaren tachtig. Waar in het originele recept vodka wordt gebruikt, schenken wij de Gospel Kenau. Dit geeft de cocktail meer diepte en karakter.

Neem een glas (martini- of rocksglas) en vul deze met ijs. Verwijder het ijs net voor het strainen. Vul een shaker met 50 ml Gospel Kenau, 30 ml versgezette espresso, 30 ml koffielikeur en 10 ml suikersiroop (2:1) en top af met ijs. Shake ±10 seconden, fine strain in het voorgekoelde glas en garneer met 3 koffiebonen.

Je moet 18 jaar oud zijn om deze website te bezoeken.

Bevestig je leeftijd

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -

nix18
0
Je browser is verouderd!

Update je browser om deze website goed te kunnen bekijken.Update mijn browser

Sluit