Home Nieuws Bruisend het nieuwe jaar in!
13 december 2018

Bruisend het nieuwe jaar in!

Happy New Year met de Happy New Beer Jopenbox

De Happy New Beer box is een Jopenbox met voor ieder wat wils. Met twaalf heerlijke gevarieerde bieren ga je met genot het nieuwe jaar in. Van What If Hop Was One of Us tot Malle Babbe, er is voor iedereen wel iets. Er is bijna te veel om te kiezen, bijna… Tip: serveer de bieren in proefglazen zodat je een flesje met iemand kunt delen!

Er zit een vijf in de klok

Ga jij pas aan de borrel als de vijf in de klok zit? Met oudejaarsdag hoef je je daar niet aan te houden, of toch wel? Start om 17.00 uur met een oliebol en het eerste biertje uit de Happy New Beer Jopenbox; 5 in de Klok. Met dit bier zit er altijd een vijf in de klok…

Goede voornemens zijn altijd lastig

Heb jij al besloten welke slechte gewoonte je achter je wilt laten? Eén ding is zeker, Old Habits Die Hard. Bedenk je goede voornemens voor 2019 en pak Jopen Old Habits Die Hard erbij, want bij Jopen weten we maar al te goed hoe moeilijk het is om oude (brouw)gewoontes af te leren.

Kun je geen goede voornemens bedenken? Ga dan niet bij de pakken neerzitten. Proef Malle Babbe en zet desnoods het lied van Rob de Nijs op. Dit vrolijke bier kan natuurlijk niet ontbreken in onze box. Wil je dan toch een zuur gezicht trekken, proef dan What If Hop Was One of Us?, een verfrissende Hoppy Sour van 4,5%.

Lichte voltreffers

Niet zoveel zin in een zware jongen? Dan hebben we de Heavenly Tapt voor je toegevoegd aan de box. Een lichte doordrinkbare Session IPA van 4%. Of ga voor Year of the Dog, een gebalanceerde Oatmeal Pale Ale van 5,5% met tonen van citrus en een fluweelzacht mondgevoel door het gebruik van haver(25%). Op 16 februari 2018 begon het Jaar van de Hond volgens de Chinese jaarhoroscoop. Hoe kijk jij terug op 2018?

Bierchampagne dit jaar

Dit jaar gaan we bruisend het nieuwe jaar in, in plaats van knallend! De Brut champagne kan in de kast blijven, dit jaar hebben we een Brut IPA. Dit bier is lekker droog, net als een brut, met een hoop fruitige hoppen. Om twaalf uur proosten we met dit bier op de start van het nieuwe jaar! En zijn er dan toch nog mensen die liever champagne drinken, maar heb je die niet in huis? Blame It on The Monks!

Licht in de lucht en in je glas

Na de nieuwjaarswensen is het tijd voor vuurwerk. Met al die lichten en kleuren in de lucht, kijkt niemand er raar van op als je roept, ‘Let There Be Light!’ Een heerlijk licht verfrissende Session New England IPA. Met zoveel fruittonen van tropisch fruit, grapefruit en citrus, lijkt het wel vuurwerk in je mond.

Ben jij de BOB met oud en nieuw? Dan zijn we jou zeker niet vergeten. Met ons Nonnetje kun jij je voorbeeldig gedragen, maar toch gezellig een biertje meedoen. In het allereerste alcoholarme bier van Jopen zit namelijk maar 0,3%. Daar kan je zeker nog wel mee naar huis rijden.

Donkere dagen, donkere bieren

Voor de liefhebber van donkere bieren hebben wij onze Oost-Indië Porter toegevoegd aan deze box. De cappuccino onder de bieren. Geen zin in die chocolaatjes die op tafel staan? De Porter bevat chocolade-achtige smaken.

Zin in een lichter donker bier? Ook daar hebben we aan gedacht. Met Blue & Black Eyes heb je de smaak te pakken van een heerlijke Stout, maar met een lager alcoholpercentage. Blue & Black Eyes is een Milk Stout waaraan blauwe bessen zijn toegevoegd wat zorgt voor fruitigheid en een frisse afdronk.

Een voorbode voor 2019

Jopen brengt een voorbode voor komend jaar. Een feestelijk seizoensbier gebrouwen met dennennaalden en een moutige smaak met hinten van chocolade, karamel en honing. What a masterpiece! De voorbode voor 2019 is dat het een meesterlijk jaar gaat worden. Als we Meesterstuk 2019 mogen geloven…

Bestel de Happy New Beer Jopenbox hier!

Je moet 18 jaar oud zijn om deze website te bezoeken..

Bevestig je leeftijd

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

nix18