De brouwerijen van Jopen

Maak kennis met ons vakmanschap

Jopen koestert haar brouwtraditie. Kom langs in onze brouwerijen en zie, ruik en proef hoe Jopen wordt gebrouwen. Maak kennis met ons vakmanschap. Onze kerkdeuren staan dagelijks voor u open en het Jopen Proeflokaal Waarderpolder is van maandag tot en met zaterdag geopend. In de Jopenkerk Haarlem en Jopenkerk Hoofddorp geven wij geen rondleidingen door de brouwerij en distilleerderij maar de installaties zijn volledig zichtbaar. Kijk hieronder voor de rondleidingen door onze brouwerij in de Waarderpolder van Haarlem.

Boek online je bezoek

Boek online je tickets voor een bezoek aan de brouwerij in de Waarderpolder van Haarlem. In het Jopen Proeflokaal Waarderpolder begint en eindigt de tour door de brouwerij van Jopen. De rondleidingen zijn voor maximaal 20 personen per keer.

Groepen exclusief, vanaf 10 personen

Ben je met meer dan 20 personen of wil je de Jopenbrouwerij op een andere dag bezoeken met een groep? Dan maken we graag een voorstel op maat. Vul het formulier in en wij bellen terug om de mogelijkheden door te nemen. Uiteraard kan je ons ook bellen op 023 – 533 4114.

Jopenkerk Haarlem

Jopenbier wordt gebrouwen in de Jopenkerk in het centrum van Haarlem. Een historische kerk is omgetoverd tot operationele en moderne brouwerij. Hier kun je al onze bieren eens goed proeven en er is volledig zicht op de brouwinstallatie. Een rondleiding is op deze locatie niet mogelijk.

Het hart van de Jopenkerk wordt gevormd door het brouwblok. Achter de bar zijn glimmende koperen brouwketels zichtbaar. Naast de brouwketels zijn 8 grote lagertanks te zien, 5 van 60 hectoliter en tanks van 30, 20 en 10 hectoliter. De moderne brouwinstallatie is afkomstig van BrauKon uit Duitsland en heeft een capaciteit van 2 x 20 hectoliter.

De Jopenkerk Haarlem is niet alleen een brouwerij, maar ook een grand café en restaurant waar genoten kan worden van een heerlijk diner gecombineerd met Jopenbier. De Pastorie kan gebruikt worden als locatie voor proeverijen, vergaderingen, borrels en andere evenementen.

Jopen Proeflokaal Waarderpolder

In Jopen Proeflokaal Waarderpolder draait alles om beleving. Het eigentijdse café met keuken bevindt zich te midden van de productiehallen van Jopen. Vanuit het Proeflokaal heb je direct zicht op het tweede brouwhuis van Jopen en de volautomatische bottellijn. Deze innovatieve en volautomatische bottellijn is in nauwe samenwerking met het brouwteam van Jopen ontwikkeld.

In de productiehallen is volop bedrijvigheid gaande. In Jopen Proeflokaal Waarderpolder ontvangen wij je graag voor koffie met gebak, lunch, diner en/of een bierproeverij met rondleiding, privé of zakelijk. Wil je graag het Proeflokaal boeken voor een besloten gelegenheid, zoals een bedrijfspresentatie of een feestelijke bijeenkomst? Voor iedere gelegenheid denken wij graag mee. Meer info? Mail naar: evenementen@jopenbier.nl

Distilleerderij Jopenkerk Hoofddorp

Ontdek bij Jopen een rijke wereld aan smaken! Het merk Jopen is uitgebreid met distillaten. Distilleerderij, grand café en restaurant Jopenkerk Hoofddorp is gevestigd in de oudste kerk van Haarlemmermeer. In de kerk prijkt een ambachtelijke distilleerderij.

In de Jopenkerk Hoofddorp draait alles om beleving. Onder het genot van een heerlijke lunch, borrel of diner kunnen bezoekers zien en ervaren hoe het ambacht wordt beoefend. Een rondleiding door de distilleerderij is niet mogelijk maar vanuit het grand café en het restaurant heb je volledig zicht op de stokerij.

Jopen geniet van het creëren van nieuwe smaken. Alle smaken van Jopen komen samen in de Jopenkerk Hoofddorp. Van het ruime assortiment hoogwaardige Jopenbieren tot het ambachtelijk gedistilleerde Gospel.

Minder dan 10 personen

Kom je met een paar vrienden? Kijk dan bij de vaste bezoekmomenten en boek online je rondleiding.

Meer dan 10 personen

Kom je met meer dan 10 personen? Dan maken we graag een voorstel op maat. Vul het formulier in en wij bellen terug om de mogelijkheden door te nemen. Uiteraard kan je ons ook bellen op 023 – 533 4114. Rondleidingen vinden plaats tussen 14.00 en 18.00 uur.

  • Please enter a number greater than or equal to 10.
  • :
Je moet 18 jaar oud zijn om deze website te bezoeken.

Bevestig je leeftijd

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -

nix18
Je browser is verouderd!

Update je browser om deze website goed te kunnen bekijken.Update mijn browser

Sluit