De brouwerijen van Jopen

Maak kennis met ons vakmanschap

Jopen koestert haar brouwtraditie. Kom langs in onze brouwerijen en zie, ruik en proef hoe Jopen wordt gebrouwen. Maak kennis met ons vakmanschap. Onze kerkdeuren staan dagelijks voor je open en het Jopen Proeflokaal Waarderpolder is van maandag tot en met zaterdag geopend. In de Jopenkerk Haarlem geven wij geen rondleidingen door de brouwerij, maar de brouwinstallatie is volledig zichtbaar. Kijk hieronder voor de rondleidingen door onze brouwerij in de Waarderpolder van Haarlem.

Direct rondleiding reserveren

Boek online je tickets voor een rondleiding door de brouwerij in het Business Park van Haarlem. Vanuit het Jopen Proeflokaal start en eindigt de tour door de brouwerij van Jopen. De rondleidingen zijn voor maximaal 18 personen online te boeken. Wil je met meer personen komen, neem dan contact met ons op per email: haarlem@jopenproeflokaal.nl.

Groepen exclusief, vanaf 10 personen

Ben je met meer dan 18 personen of wil je de Jopenbrouwerij op een andere dag bezoeken met een groep? Dan maken we graag een voorstel op maat. Neem contact met ons op 023 – 533 4114, of mail naar haarlem@jopenproeflokaal.nl.

Jopenkerk Haarlem

Jopenbier wordt gebrouwen in de Jopenkerk in het centrum van Haarlem. Een historische kerk is omgetoverd tot operationele en moderne brouwerij. Hier kun je al onze bieren eens goed proeven en er is volledig zicht op de brouwinstallatie. Een rondleiding is op deze locatie niet mogelijk.

Het hart van de Jopenkerk wordt gevormd door het brouwblok. Achter de bar zijn glimmende koperen brouwketels zichtbaar. Naast de brouwketels zijn 8 grote lagertanks te zien, 5 van 60 hectoliter en tanks van 30, 20 en 10 hectoliter. De moderne brouwinstallatie is afkomstig van BrauKon uit Duitsland en heeft een capaciteit van 2 x 20 hectoliter.

De Jopenkerk Haarlem is niet alleen een brouwerij, maar ook een grand café en restaurant waar genoten kan worden van een heerlijk diner gecombineerd met Jopenbier. De Pastorie kan gebruikt worden als locatie voor proeverijen, vergaderingen, borrels en andere evenementen.

Jopen Proeflokaal Waarderpolder

In Jopen Proeflokaal Waarderpolder draait alles om beleving. Het eigentijdse café bevindt zich te midden van de productiehallen van Jopen. Vanuit het Proeflokaal heb je direct zicht op het tweede brouwhuis van Jopen en de volautomatische bottellijn. Deze innovatieve en volautomatische bottellijn is in nauwe samenwerking met het brouwteam van Jopen ontwikkeld.

In de productiehallen is volop bedrijvigheid gaande. In Jopen Proeflokaal Waarderpolder ontvangen wij je graag voor koffie met gebak, lunch, diner en/of een bierproeverij met rondleiding, privé of zakelijk. Wil je graag het Proeflokaal boeken voor een besloten gelegenheid, zoals een bedrijfspresentatie of een feestelijke bijeenkomst? Voor iedere gelegenheid denken wij graag mee. Meer info? Mail naar: haarlem@jopenproeflokaal.nl

Je moet 18 jaar oud zijn om deze website te bezoeken.

Bevestig je leeftijd

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -

nix18
0
Je browser is verouderd!

Update je browser om deze website goed te kunnen bekijken.Update mijn browser

Sluit