Berliner Ryesse

Berliner RyesseBerliner Ryesse heeft een lichte body en is lekker fris. Het bier is zurig en licht-alcoholisch. De zurigheid komt van melkzuur. Deze wordt gevormd door lactobacillen tijdens een kettle sour (het laten verzuren van de wort in de kookketel). Door de toevoeging van frambozen heeft dit bier een lichtroze kleur gekregen en een subtiele frambozensmaak. Vanwege de smaak wordt de Berliner Weisse ook wel Champagne van het noorden genoemd.

Naam
Deze Berliner Weisse is gebrouwen met 25% rye (rogge) en raspberry (framboos). Daarom noemen we het: Berliner Ryesse!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je moet 18 jaar oud zijn om deze website te bezoeken.

Bevestig je leeftijd

Sorry, het ziet er naar uit dat je niet oud genoeg bent.

- -

nix18
Je browser is verouderd!

Update je browser om deze website goed te kunnen bekijken.Update mijn browser

Sluit